Om Volunteer Board

Danmarks nye frivillig portal gør det nemt for dig, for organisationer, virksomheder og foreninger.

I efteråret 2016 mødtes jeg med Nikolaj Nørup Sostack hos en fælles ven. Vi var begge mentorer for mikro virksomheder og ville begge gerne give mere af vores tid til et givende formål. Men vi blev hurtigt enige om, at det var svært at få overblik. Hvor kunne vi gå hen med vores tid? Hvem havde brug for vores kompetencer? Hvad ville give mening for os? Vi gik derfor igang med at finde en løsning i den stærke tro på, at vi ikke var alene med det behov.

Nu har vi så brugt en del tid sammen, og ideen har udviklet sig til en fælles hjemmeside for frivilligt arbejde. Vi mener siden understøtter de trends, som er i vores samfund for øjeblikket – både omkring frivillighed og det, der kaldes deleøkonomi. Vi ønsker blot at dele tid mellem de mennesker, som har ressourcer til rådighed og dem, som mangler.

Da vi begge tjener til føden ved siden af, har det taget os lang tid at nå i mål. Siden er stadig under udvikling, men den virker, og du er meget velkommen til at hjælpe os med at gøre den endnu bedre.

I første omgang er alle opslag gratis – både for organisationer, foreninger og virksomheder – men vi håber på, at annoncesalg kan betale for vores udgifter.

Volunteer Board IVS ejes af Nikolaj og Hanne i fællesskab under CVR nummer 38 97 77 41 og drives på adressen: Hammersvej 3, Kolding.

Håber du finder, hvad du søger!

Hilsen Hanne Fevre

Nikolaj

Udvikler

Hanne

Redaktør